NYTT SKOLEÅR - NYE MULIGHETER

Heihei!

I morgen begynner et nytt skoldeår da! Da begynner jeg i 3. klasse på videregående! Shit as! Det er ikke dårlig, føles ikke lenge siden jeg begynte i 1. klasse jo!! Jaja, tiden går fort, så da er dette siste året mitt med allmen skole! Og i år er jeg RUSS!! Dette bir nok et fett år, gleder meg! Tenkte jeg skulle prøve å blogge litt fremover, synes jo egentlig det er veldig gøy, men kan bli litt stress også, skal prøve å få dette til å funke!! Nå som skolen begynner så har jeg forhåpentligvis en del å blogge om også!

Ellers så har jeg en del nedtellinger på gang, mye å glede seg til! :

1.     13 dager til jeg blir 18!! (Whooooho!!! :D)
2.     17 dager til Avengers kommer ut på DVD (beste filmen ever!!! haha!)
3.     19 dager til lønn (den blir bra! jobba mye i august!)
4.     41 dager til høstferien (håper det går fort!)

Jeg har også fått oppkjøring etter at jeg klarte teorien 9. august, så det gleder jeg meg selvfølgelig til! Å råne rundt i Askims gater med Saab'n!! Haha! Jeg har begynt å se på privat praksis, haha, litt fjernt, men veldig gøy! Har hatt trenings pause i ferien, men nå denne uka skal det bli flut kjør og komme i form igjen, det ser jeg frem til! Har også fått jobb i kassa på Meny, har tidligere jobbet i ferskvara, men da blir det i kassa etter at jeg blir 18! Gleder meg! Har liksom alltid hatt lyst til å sitte i kassa å pipe varer. Har hørt en del om at det kan bli litt kjedelig, men vi får se! 


Tatt i sta :) Meg, Marie og Andrea :)

- ansi ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anna-Siri

Anna-Siri

17, Askim

Hei! Jeg er ei jente på 17 år. Jeg liker å ta bilder, har en Canon 600D speilrefleks som jeg bruker. Her legger jeg ut en del bilder jeg tar og kanskje jeg skriver litt også! Ta kontakt på ansibilde@hotmail.com om det er noe. Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits