EN UKESOPPDATERING

Denne uka har det egentlig skjedd mye! 

Mandag kjøpte jeg meg ny mobil og jobbet.
Fant plustelig ut at jeg trengte ny mobil siden min iPhone var knust og hadde et veldig dårlig batteri. Så da tenkte jeg at det ikke kunne skade med noe nytt, så da ble det Samsung Galaxy S 3 ! Digger den!!Super fornøyd!!

Tirsdag spiste jeg lunsj med Martine og dro til Oslo
Jeg og Martine spiste lunsj på Mines, det var veldig koselig. Sener på ettermiddag øvelseskjørte jeg til Oslo! Der skulle jeg sover over hos søstra mi, vi spiste sushi og så på Gossip Girl. Koselig!


Onsdag shopping, hjem og cupcakes
Vi gikk i gatene i Oslo og shoppa litt! Husker ikke helt hva jeg kjøpte, men tok bilde av noe i hvertfall :) Da jeg kom hjem spiste vi middag hele familie (ganske sjeldent med tanke på at sis bor i Oslo), var koselig, Så dro jeg til Maria og vi bakte cupcakes før vi dro på Gobiten og spiste bakt potet.Svart lærveske fra Morris!


Prestige briller fra Morris og senilsnor fra Glitter


Armbånd fra Glitter

Torsdag var en skikkelig slappe av dag
Var med Carina i byen en tur og etter det dro vi hjem til Carina. På kvelden dro jeg og pappa på kino i Ski og så Total Recall , den var skikkelig bra! Anbefaler den virkelig, Var skikkelig tenkefilm med mye action. 

Fredag var det jobb, pizza og "råning"
Jobbet fra 10-18, så møtte jeg Maria og Ida og vi spiste på DonPablos Pizza . Etter det kjørte vi tur med Eivind og Martin, veldig koselig og morsomt!

Lørdag ryding og jobb
Lørdag ryddet og vasket jeg rommet mitt for første gang på lenge! Det var godt! Jeg jobbet jeg fra 14-20 og etter det kom jeg hjem og lade kyllingsalat og chillan.

Søndag (idag) så på russebil, mines og volleyball
I dag så møttes hele russebilen min også så vi på en bil på Slitu. Etter det dro vi på Mines der vi spiste lunsj også spilte vi volleyball med fler folk etterpå. Veldig koselig!! :D

- ansi 

Én kommentar

maria sanni

19.08.2012 kl.23:12

Utrolig fin blogg du har, ønsker deg en super søndagskveld videre! :D

Skriv en ny kommentar

Anna-Siri

Anna-Siri

17, Askim

Hei! Jeg er ei jente på 17 år. Jeg liker å ta bilder, har en Canon 600D speilrefleks som jeg bruker. Her legger jeg ut en del bilder jeg tar og kanskje jeg skriver litt også! Ta kontakt på ansibilde@hotmail.com om det er noe. Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits