FOR EN HELG!

Jeg har hatt en superfantastisk helg! Med masse herlige folk!!

På fredagen hadde jeg en sykt digg skoledag, med bare 6 timer (derav 2 var IT, 2 matte & 2 gym) + russestyremøte, som var veldig gøy! Etter skolen dro jeg hjem og slappa av før jeg dro på Peppes Pizza med Ida og Maria. Deretter ble det party hos Hedda, kjempe gød stemning, men var det mange og det ble litt kaos. Vi dro videre til Simen, og der var det en god del folk! Klokka slo 12 og da var jeg endelig 18 da!! Det var jo veldig koselig! Masse gratulasjoner og meldinger! Avslutta jeg kvelden min på Iman (haha) med noen venner. Måtte tidlig opp dagen etter, så ble ikke så seint den kvelden! 


fredagskos


fredagsen sminke og hår


Marius, Kristian, Hedda

Lørdagen sto jeg vel opp halv 9 og spiste frokost med familien og fikk litt gaver. Fikk jo speilrefleksen og objetivet i sommer, så av mamma og pappa fikk jeg da penger, ble penger fra hun ene tanta mi med familie, og fra søstra mi fikk jeg sånn super fin caviar neglelakk. Resten av gavene får jeg til helga!! Det blir gøy! Klokka 12 dro jeg med russebilen min til Tønsberg fordi vi skulle servere i 40årslaget til onkelen til en av oss. Det var et stort selskap med 100 gjester, vi skulle hele tiden fylle på med vann, hvitvin, rødvin og øl, kaffe og kaker måtte vi ordne og ellers rydde. Gikk helt greit, bare litt stressendes innemellom. Fikk min første bursdagssang da da, kvart på 12 (om nattan), da sang hele førtiårslaget for full hals. Haha, kleint, men koselig! 

Litt surt å måtte servere på sin egen bursdag, men jeg var med mine nærmeste og fikk festa dagen før så det gikk egentlig helt greit. Maria og Ida hadde vært så søte og laget krone og bakt kake til meg! 


Ciaté Caviar Pearls, kan kjøpes her!  


Ubeskrivelig godt å ble 18!! :D
LITT stor, men brillene hjelper til :P (martine!! <3 )

Var vel hjemme i to tida, og la meg ikke før tre og dermed så var jeg ganske trøtt og slækk i dagtidlig. Våknet opp med vond hals, snufsende og hodepine, yes da! Blitt forkjøla! Men dagen min har vært veldig bra den! Tante Anke og Audun kom til oss og spiste litt digg mat også dro Audun, Sverre og jeg til Sverige på en skikkelig harryhandel. Deretter ble det filmkveld hos meg der vi så "de utrolige" og "sherlock holmes" (1). Super kos! 

- Ansi 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anna-Siri

Anna-Siri

18, Askim

Hei! Jeg er ei jente på 17 år. Jeg liker å ta bilder, har en Canon 600D speilrefleks som jeg bruker. Her legger jeg ut en del bilder jeg tar og kanskje jeg skriver litt også! Ta kontakt på ansibilde@hotmail.com om det er noe. Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits